Υποθέσεις Εμπορικού - Αστικού δικαίου - Συμβουλευτική δικηγορία

          
   Αρχική > Τομείς ενασχόλησης > Υποθέσεις Εμπορικού - Αστικού δικαίου - Συμβουλευτική δικηγορία
 
'Οσο αφορά στις υποθέσεις γενικού αστικού και ειδικότερα εμπορικού δικαίου, παρέχουμε στον πελάτη κατ' αρχήν συμβουλές και οδηγίες, προκειμένου να προλαμβάνονται τα προβλήματα, ή, όταν αυτά προκύπτουν, να βρίσκεται ο πελάτης προετοιμασμένος.
'Εχει αποδειχθεί από την πράξη ότι η συμβουλευτική δικηγορία, δηλαδή η συνεχής παροχή συμβουλών στον πελάτη και την εταιρία, συντελεί σε μεγάλο βαθμό στην αποφυγή μεγάλους μέρους προβλημάτων, τα οποία οφείλονται σε κακό αρχικό χειρισμό.
 
'Ετσι, συμβάσεις καταρτίζονται, ώστε να καλύπτονται όλες οι δραστηριότητες του πελάτη (π.χ. συμβάσεις αντιπροσώπευσης, συμβάσεις διανομής, συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας, συμβάσεις μίσθωσης, leasing κλπ) και να αποφεύγονται μελλοντικές έριδες. 'Οταν δε κάποιες υποθέσεις φτάνουν να απασχολήσουν πια τα δικαστήρια, έχει διαπιστωθεί ότι η πλευρά που είχε σωστό χειρισμό και νομική συμβουλή, πριν ακόμη ξεκινήσει η αντιδικία, έχει και τις περισσότερες ελπίδες να κερδίσει τις υποθέσεις. Στις περιπτώσεις δε αυτές της αντιδικίας, αναλαμβάνουμε τον πλήρη χειρισμό των υποθέσεων, μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.
 
Οι υποθέσεις που χειριζόμαστε καλύπτουν όλο το φάσμα του αστικού δικαίου αλλά και ειδικότερα του εμπορικού, όπως αναλύεται και σε επιμέρους ενότητες.
 
Newsletter. Εισάγετε το e-mail σας για άμεση ενημέρωση:
Εγγραφή  Διαγραφή  
 
 
Το δικηγορικό γραφείο
Το γραφείο μας αποτελείται από ομάδα δικηγόρων με ευρύ φάσμα σπουδών και αυστηρό επαγγελματισμό. Παρέχονται υπηρεσίες νομικής συμβουλής σε πρόσωπα και εταιρίες, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολυετείς δικαστικές διαμάχες. Σε περίπτωση δε δικαστικών αντιδικιών παρέχουμε άρτια υποστήριξη σε όλους τους τομείς ενασχόλησης, που αναλύονται επί μέρους, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
Τομείς ενασχόλησης
- Εμπορικό - Αστικό δίκαιο - Συμβουλευτική δικηγορία.
- Κατοχυρώσεις σημάτων, Αθέμιτος ανταγωνισμός
- Συμβάσεις δικαιόχρησης - franchise
- Εξυγίανση επιχειρήσεων
- Εξαγορές - Συνεργασίες - Διαπραγματεύσεις
- Πνευματική ιδιοκτησία - Σύσταση Μ.Κ.Ο.
- Φορολογικές υποθέσεις
- Ποινικές - εργατικές υποθέσεις
- Διαχείριση ακινήτων
 
Εμπορική διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση (αγγλικ.: Mediation) είναι μια από τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης διαφορών (αγγλικ.: alternative dispute resolution) με την οποία τα αντιμαχόμενα μέρη μέσω μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας και σε ουδέτερο τόπο, παρουσία και με την απαραίτητη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου επιλογής τους, του διαμεσολαβητή, καταλήγουν σε μια κοινά αποδεκτή επίλυση της διαφοράς τους.
 
 
 
 

Δικηγορικό γραφείο - Νομικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 25, 54625, Τηλ.: 2310 517679, Fax: 2310 265380, E-mail: