Συμβάσεις δικαιόχρησης - Franchise

          
   Αρχική > Τομείς ενασχόλησης > Συμβάσεις δικαιόχρησης - Franchise
 
Οι συμβάσεις αυτές είναι ένα σύγχρονο εργαλείο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης. Ωστόσο, λόγω του σύνθετου χαρακτήρα τους, απαιτείται σωστή προετοιμασία της σύμβασης, ώστε να απεικονίζονται εκεί όλες οι υποχρεώσεις των μερών.
Εκεί εξάλλου είναι που δημιουργούνται οι παρανοήσεις, που στο μέλλον γεννούν τα προβλήματα, μιας και είναι σύνηθες να αναλαμβάνονται υποχρεώσεις που είναι μη ρεαλιστικές ακόμη δε και παράνομες.
Στο σημείο αυτό, παρέχουμε συμβουλές σε οποιονδήποτε θελήσει να κάνει χρήση παρόμοιας σύμβασης, είτε ως δημιουργός ενός συστήματος Franchise είτε ως μέλος ενός ήδη υφιστάμενου συστήματος.
 
Newsletter. Εισάγετε το e-mail σας για άμεση ενημέρωση:
Εγγραφή  Διαγραφή  
 
 
Το δικηγορικό γραφείο
Το γραφείο μας αποτελείται από ομάδα δικηγόρων με ευρύ φάσμα σπουδών και αυστηρό επαγγελματισμό. Παρέχονται υπηρεσίες νομικής συμβουλής σε πρόσωπα και εταιρίες, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολυετείς δικαστικές διαμάχες. Σε περίπτωση δε δικαστικών αντιδικιών παρέχουμε άρτια υποστήριξη σε όλους τους τομείς ενασχόλησης, που αναλύονται επί μέρους, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
Τομείς ενασχόλησης
- Εμπορικό - Αστικό δίκαιο - Συμβουλευτική δικηγορία.
- Κατοχυρώσεις σημάτων, Αθέμιτος ανταγωνισμός
- Συμβάσεις δικαιόχρησης - franchise
- Εξυγίανση επιχειρήσεων
- Εξαγορές - Συνεργασίες - Διαπραγματεύσεις
- Πνευματική ιδιοκτησία - Σύσταση Μ.Κ.Ο.
- Φορολογικές υποθέσεις
- Ποινικές - εργατικές υποθέσεις
- Διαχείριση ακινήτων
 
Εμπορική διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση (αγγλικ.: Mediation) είναι μια από τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης διαφορών (αγγλικ.: alternative dispute resolution) με την οποία τα αντιμαχόμενα μέρη μέσω μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας και σε ουδέτερο τόπο, παρουσία και με την απαραίτητη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου επιλογής τους, του διαμεσολαβητή, καταλήγουν σε μια κοινά αποδεκτή επίλυση της διαφοράς τους.
 
 
 
 

Δικηγορικό γραφείο - Νομικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 25, 54625, Τηλ.: 2310 517679, Fax: 2310 265380, E-mail: