Πνευματική ιδιοκτησία - Μη κυβερνητικές οργανώσεις

          
   Αρχική > Τομείς ενασχόλησης > Πνευματική ιδιοκτησία - Μη κυβερνητικές οργανώσεις
 
Το γραφείο μας χειρίζεται υποθέσεις κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας, ώστε ο δημιουργός να προστατεύει το δημιούργημά του. Περαιτέρω, καταρτίζουμε συμβάσεις μεταξύ παραγωγών, καλλιτεχνών, άλλων φορέων, ώστε να απεικονίζονται με σαφήνεια όλες οι υποχρεώσεις, που αναλαμβάνουν τα μέρη. Τέλος, βοηθούμε στην επιλογή του σωστού φορέα διαχείρισης καλλιτεχνικών γεγονότων και εκδηλώσεων (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, Σύλλογο, Μη Κυβερνητική Οργάνωση κ.ο.κ.) και στη σύσταση και διαχείριση αυτών.
 
Newsletter. Εισάγετε το e-mail σας για άμεση ενημέρωση:
Εγγραφή  Διαγραφή  
 
 
Το δικηγορικό γραφείο
Το γραφείο μας αποτελείται από ομάδα δικηγόρων με ευρύ φάσμα σπουδών και αυστηρό επαγγελματισμό. Παρέχονται υπηρεσίες νομικής συμβουλής σε πρόσωπα και εταιρίες, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολυετείς δικαστικές διαμάχες. Σε περίπτωση δε δικαστικών αντιδικιών παρέχουμε άρτια υποστήριξη σε όλους τους τομείς ενασχόλησης, που αναλύονται επί μέρους, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
Τομείς ενασχόλησης
- Εμπορικό - Αστικό δίκαιο - Συμβουλευτική δικηγορία.
- Κατοχυρώσεις σημάτων, Αθέμιτος ανταγωνισμός
- Συμβάσεις δικαιόχρησης - franchise
- Εξυγίανση επιχειρήσεων
- Εξαγορές - Συνεργασίες - Διαπραγματεύσεις
- Πνευματική ιδιοκτησία - Σύσταση Μ.Κ.Ο.
- Φορολογικές υποθέσεις
- Ποινικές - εργατικές υποθέσεις
- Διαχείριση ακινήτων
 
Εμπορική διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση (αγγλικ.: Mediation) είναι μια από τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης διαφορών (αγγλικ.: alternative dispute resolution) με την οποία τα αντιμαχόμενα μέρη μέσω μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας και σε ουδέτερο τόπο, παρουσία και με την απαραίτητη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου επιλογής τους, του διαμεσολαβητή, καταλήγουν σε μια κοινά αποδεκτή επίλυση της διαφοράς τους.
 
 
 
 

Δικηγορικό γραφείο - Νομικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 25, 54625, Τηλ.: 2310 517679, Fax: 2310 265380, E-mail: