Εξαγορές - Εμπορικές συνεργασίες - Εμπορικές διαπραγματεύσεις

          
   Αρχική > Τομείς ενασχόλησης > Εξαγορές - Εμπορικές συνεργασίες - Εμπορικές διαπραγματεύσεις
 
Στο σύγχρονο κόσμο, έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι συμφωνίες που κλείνονται και δεσμεύουν τα μέρη για χρόνια, πρέπει να καταρτίζονται με τη δέουσα προσοχή. Πλέον, οι εμπορικές διαπραγματεύσεις αποτελούν ένα στάδιο όπου απαιτείται η συνδρομή επαγγελματιών, που κατέχουν το αντικείμενο. Ερασιτεχνισμοί οδηγούν σε κακές αποφάσεις και συμφωνίες καταδικασμένες να αποτύχουν.
Ιδίως σε περιπτώσεις εξαγορών εταιριών, συγχωνεύσεων, νέων εμπορικών συνεργασιών, βοηθούμε τον πελάτη μας πριν ακόμη την έναρξη των διαπραγματεύσεων, όταν χαράσσεται η στρατηγική, που θα ακολουθηθεί, μέχρι τη τελική σύνταξη των σχετικών συμφωνητικών-συμβάσεων.
 
Newsletter. Εισάγετε το e-mail σας για άμεση ενημέρωση:
Εγγραφή  Διαγραφή  
 
 
Το δικηγορικό γραφείο
Το γραφείο μας αποτελείται από ομάδα δικηγόρων με ευρύ φάσμα σπουδών και αυστηρό επαγγελματισμό. Παρέχονται υπηρεσίες νομικής συμβουλής σε πρόσωπα και εταιρίες, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολυετείς δικαστικές διαμάχες. Σε περίπτωση δε δικαστικών αντιδικιών παρέχουμε άρτια υποστήριξη σε όλους τους τομείς ενασχόλησης, που αναλύονται επί μέρους, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
Τομείς ενασχόλησης
- Εμπορικό - Αστικό δίκαιο - Συμβουλευτική δικηγορία.
- Κατοχυρώσεις σημάτων, Αθέμιτος ανταγωνισμός
- Συμβάσεις δικαιόχρησης - franchise
- Εξυγίανση επιχειρήσεων
- Εξαγορές - Συνεργασίες - Διαπραγματεύσεις
- Πνευματική ιδιοκτησία - Σύσταση Μ.Κ.Ο.
- Φορολογικές υποθέσεις
- Ποινικές - εργατικές υποθέσεις
- Διαχείριση ακινήτων
 
Εμπορική διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση (αγγλικ.: Mediation) είναι μια από τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης διαφορών (αγγλικ.: alternative dispute resolution) με την οποία τα αντιμαχόμενα μέρη μέσω μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας και σε ουδέτερο τόπο, παρουσία και με την απαραίτητη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου επιλογής τους, του διαμεσολαβητή, καταλήγουν σε μια κοινά αποδεκτή επίλυση της διαφοράς τους.
 
 
 
 

Δικηγορικό γραφείο - Νομικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 25, 54625, Τηλ.: 2310 517679, Fax: 2310 265380, E-mail: