Δικηγόρος - Τζουρτζουκλή Ευγενία

          
   Αρχική > Δικηγόροι - Συνεργάτες > Τζουρτζουκλή Ευγενία
 
ΕΥΓΕΝΙΑ Γ. ΤΖΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗ, Δικηγόρος παρ' Εφέταις, L.L.M. (Α.Π.Θ.)

Η Ευγενία Τζουρτζουκλή είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη στη Β. Ελλάδα.
Από το έτος 2005, υπήρξε συνεργάτης σε διακεκριμένα δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, με μεγάλο πελατολόγιο και πολύχρονη εμπειρία στη μάχιμη δικηγορία και ειδικότερα στους κλάδους του Ποινικού και Δημοσίου Δικαίου.
Η ίδια της καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαοκτάμηνης άσκησης και της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας ως δικηγόρος, έχει χειριστεί υποθέσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της δικηγορικής ύλης, εστιάζοντας περισσότερο σε θέματα Ιδιοκτησίας [διεκδικήσεις, αγορά, πώληση και μίσθωση ακινήτων], Ποινικού και Δημοσίου Δικαίου.
Ασχολείται από την άσκησή της με τη μάχιμη δικηγορία, παρέχοντας ταυτόχρονα και τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες.

Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης [Κομοτηνή] και ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Νομικής, στην κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης.

Μιλάει την Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική Γλώσσα.
 
Newsletter. Εισάγετε το e-mail σας για άμεση ενημέρωση:
Εγγραφή  Διαγραφή  
 
 
Το δικηγορικό γραφείο
Το γραφείο μας αποτελείται από ομάδα δικηγόρων με ευρύ φάσμα σπουδών και αυστηρό επαγγελματισμό. Παρέχονται υπηρεσίες νομικής συμβουλής σε πρόσωπα και εταιρίες, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολυετείς δικαστικές διαμάχες. Σε περίπτωση δε δικαστικών αντιδικιών παρέχουμε άρτια υποστήριξη σε όλους τους τομείς ενασχόλησης, που αναλύονται επί μέρους, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
Τομείς ενασχόλησης
- Εμπορικό - Αστικό δίκαιο - Συμβουλευτική δικηγορία.
- Κατοχυρώσεις σημάτων, Αθέμιτος ανταγωνισμός
- Συμβάσεις δικαιόχρησης - franchise
- Εξυγίανση επιχειρήσεων
- Εξαγορές - Συνεργασίες - Διαπραγματεύσεις
- Πνευματική ιδιοκτησία - Σύσταση Μ.Κ.Ο.
- Φορολογικές υποθέσεις
- Ποινικές - εργατικές υποθέσεις
- Διαχείριση ακινήτων
 
Εμπορική διαμεσολάβηση
Η Διαμεσολάβηση (αγγλικ.: Mediation) είναι μια από τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης διαφορών (αγγλικ.: alternative dispute resolution) με την οποία τα αντιμαχόμενα μέρη μέσω μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας και σε ουδέτερο τόπο, παρουσία και με την απαραίτητη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου επιλογής τους, του διαμεσολαβητή, καταλήγουν σε μια κοινά αποδεκτή επίλυση της διαφοράς τους.
 
 
 
 

Δικηγορικό γραφείο - Νομικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 25, 54625, Τηλ.: 2310 517679, Fax: 2310 265380, E-mail: